Päivän tunnelmia

Muistathan, että meidän joulufiiliskuvia voit
seurata myös Facebookissa !
Tämän päivän aloitin lauseella "Apua! Lapset olemme myöhässä". Meillä oli kerhon joulujuhla alkamassa ja me vasta nousimme sängystä. Kaverin oli tarkoitus karauttaa pihaan 25 minuutin päästä. Äkkiä aamutoimet, aamupalaa käteen mukaan ja vaatteet päälle. Selvisimme ! Tästä pitää taas oppia, että älä koskaan luota siihen, että lapset herättäisi sinut. Juuri niinä aamuina uni kyllä maistuu. Tälläkin kertaa vanhempi tytöistä valvoi yöllä ja höpötteli minun korvaan uniaan. Siihen se sitten nukahti jossain vaiheessa uudelleen. 


Iltapäivän vietimme kotipihalla lumilinnassa. Pieni takapihamme on täysin lasten käytössä. Siellä on pieni sokkelo, joka johtaa ehkä kylän hienoimpaan lumilinnaan. ;)  On ollut kiva saada lapsille oma pieni maailma aikaiseksi. Tämä on heille niin uutta, koska Espoossa ei lunta koskaan satanut niin paljoa, että saisi tällaisen linnan aikaiseksi. Omasta lapsuudesta muistan, kun kaverini kanssa rakensimme joka talvi lumilinnat molempien kotien etupihalle ja leikimme sitten niissä Barbababaa. Ja tokihan lähes joka päivä oli joulu ja saimme lahjoja ;)



Tänään täällä lumisade oli olematon siihen nähden mitä se on tässä ollut ja mitä se oli esim. eilen. Taisi lumi tulla tänään enemmänkin Etelä-Suomeen ja hyvä niin. Meillä sitä on riittävästi. Toivotaan nyt kovasti, että ennusteet muuttuu ja lumi pysyisi edes joulun yli etelässäkin. Niin ja toivotaan samalla, että kaikki pääsee turvallisesti kotiin.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki