5 asiaa miksi jokaisen suomalaisen tulisi viettää aikaa Lapissa ?

Nyt on mennyt puolet tästä meidän syrjähypystä.  Tämä puoli vuotta on ollut täynnä upeita paikkoja ja kokemuksia, mutta myös silmiä avaavia hetkiä. Ajattelin listata tähän viisi isointa asiaa miksi jokaisen suomalaisen tulisi viettää aikaa Lapissa elämänsä aikana.

1. Saat oikeasti kokea 4 vuodenaikaaLupaus lumesta ja värikäs syksy






2. Revontulet ja puhdas luonto omana itsenään. Näiden lisäksi upeat marjat ja vapaana virtaavat kosket. Itse en ole vielä nähnyt revontulia, mutta se johtunee siitä, että en yksin ole uskaltautunut pimeään metsään. Näin keskustassa asustaessa revontulia ei näe. Täytyy vielä toivoa, että saan kokea tämän kevään aikana.







3. Ymmärrät kuinka pitkä Suomi on ja miten koko Suomea tehtävät päätökset vaikuttavat harvaan asuttuun Lappiin.
Blogini keskittyy luontoon ja valokuvauseen, joten en ala paasaamaan tästä asiasta. Halusin kuitenkin listata tämän, koska se on ollut itselleni yksi isoimmista opeista tämän puolen vuoden aikana.

4. Rauhallisuus ja leppoisa elämän asenne
Tämä on ollut yksi parhaimmista asioita. Taakse on jäänyt kiire ja suorittamisen tunne. Ihmiset nauttivat myös elämästä ja vapaa-ajasta. Tämä tunne on opettanut minua, mutta m myös avannut silmiä siitä millaisessa tilanteessa aikaisemmin eleli. Elämänarvot ovat muuttuneet varmasti.

5. Yötön yö



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki