Pieniä merkkejä keväästä - asfalttiakin näkyy jo !!!Kevät on tulossa tännekin. Ei uskoisi, mutta totta se on. Lumikasat ovat edelleen VALTAVAT ja aika monesti tuntuu vielä satavan luntakin. Onneksi viikossa on kuitenkin enemmän aurinkoisia päiviä, jolloin terassin katoksesta roikkuvat jääpuikot tiputtaa vettä maahan. Terassikin on melkein sulanut itsestään. Se jos joku on kevään merkki.

Muita kevään merkkejä on sulat autotiet ja kohta sulat kävelykadut. Ensimmäistä kertaa sitten syyskuun on näkynyt myös vesilätäköitä ja likaista (eli kuraista) lunta. Muutenhan täällä on ollut koko talven ihanan valkoiset ja puhtaan näköiset lumikinokset. Ainiin ja tänä talvena ei ole kyllä lumiukkokelejä ollut sitten marraskuun, mutta nyt pääsiäisenä auringonlämmittämistä kinoksista pystyi tekemään taas palloja. Jee!


Muita kevään merkkejä ei ulkoa löydy, ei vaikka kuinka katselisi. Kevään merkkejä täytyy siis tehdä sisälle. Yksi sellainen on sipulikukat - narsissit ja nämä helmihyasintit. Odotan niitä keväällä ehkä enemmän kuin tulppaaneja. Jostain syystä tämä minun versioni on kärsinyt maanvetovoimasta ja suurimman osan varret on mutkalla. Täytyy ehkä kehitellä niitä vielä johonkin toisenlaiseen astiaan, josko saisi siitä tukea.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

DIY: Itsetehty kranssi