Viikonlopun kukkaset ja pohdintaa kuvausminästä




Kuten eilen kerroin niin minulla on ollut viharakkaussuhde kameraani kohtaan nyt parin viikon ajan. Olen tutkiskellut itseäni kuvaajana ja koittanut opetella uusia asioita. Ulkona, kun on hyvin samanlaista ollut jo pidempään, niin pitää keksiä kuvaajana jotain uutta. En jotenkin saa samanlaista intoa itseeni enää kun katson tuota lumikasaa ;) Onhan sitä nyt katsottu kohta puoli vuotta.

Makrokuvaajasta siirryin vauhdilla luonto/maisemakuvaajaksi tänne muutettuaan. Muutos oli nopea ja iso, joten nyt olen vähän kaipaillut kunnon makrokuvaushetkiä. Tosin näin talvella se on aika .. turhaa! Kesää siis odotellessa. Samalla kun muutettiin vaihdoin kameran Nikonista Canoniin ja en ole pettynyt. Canon on selvästi se minun merkkini. Olen nyt opetellut siis kameran käyttöä koko ajan enemmän sillä se on sellainen ikuisuusprojekti. Varsinkin, kun vaihtaa ihan merkistä toiseen. Samalla tulee opeteltua ihan uusia juttuja näin kuvaajanakin. Minulla on hyvin vahva oma tyyli kuvaajana, - osasta kuvista voi helposti sanoa, että ne on minun ottamia. Uudistus on kuitenkin hyväksi. Jostain sieltä voi nimittäin löytyä uusi minä.



Aina uusia asioita ei kuitenkaan opi heti - niinhän sitä koittaa omalle lapsellekin sanoa, mutta unohtaa sen sitten itse ja hermostuu. Miten niin omena ei ole kauas puusta pudonnut ? :) Koitan nyt päästä tämän viharakkaustunteen yli ja pakkaan kohta repun täyteen kuvaustarvikkeita ja suuntaan kuvaamaan myös ulos. Aamupäivä menikin osittain sisätiloissa kuvatessa. Valoa oli vielä vähän liian vähän, mutta tarpeeksi tunnelmallisia näistä tuli. Nautin tosi paljon nykyisin myös näiden sommitelmien kuvaamisesta. Niin sisällä kuin ulkona. Onneksi olen saanut pari projektia, joissa saan kuvata muutaman firman Instakuvia niin luonnossa kuin sisällä. Ne, jos jotka on pitänyt minut aktiivisena ja innostuneena.




Nämä kukat on muuten ostettu paikallisesta S-marketista, voitteko uskoa!  Aivan ihana kesäinen fiilis.


Ihanaa viikonloppua !!!!

P.S. Käykää kurkkaamassa Mansikkatilan mailla-blogista muidenkin Kukkailoittelua.




Kommentit

  1. Upeat kuvat ja eipä todellakaan uskoisi kimppua marketin kimpuksi!<3
    Minä vielä tavoittelen sitä, että omissa kuvissani olisi tunnistettava tyyli...En kai ole keksinyt, mikä se olisi.:)

    Ihanaa, kun olet mukana Kukkailottelussa jälleen!<3 Liittäisitkö vielä postaukseen linkin Kukkailotteluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi unohdin linkityksen, ihan unohdin koko kukkailoittelun. Ihanaa lauantaita Taina!!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki