Mystinen piilopaikka

Kerroinkin aikaisemmin, että teimme päiväretken Ruotsin puolelle (täällä ja täällä). Lähellä Svanstein hiihtokeskusta  huomasin auton ikkunasta pienen kosken. Koska lapset nukkuivat takapenkillä (tai pienempi nukkui ja isompi vielä siinä vaiheessa taisi esittää nukkuvaa, jotta saisi valvoa illalla pidempään), mies pysäytti auton ja kysyi haluanko mennä katsomaan sen lähempää. Hiukan epäröin, koska ei se näyttänyt kovinkaan kummoiselta, mutta hyppäsin silti autosta. Ja kas kummaa, mitä sieltä löytyikään. Pieni suloinen paikka, ihan kuin oma maailma kaikkien niiden vaarojen keskellä.








En tiedä onko tämä ollut joskus koski vai mikä, mutta tämä osoittaa, että joskus kannattaa vain pysäyttää auto kesken matkan. Paikka voi yllättää.

Kommentit

  1. Ehdottomasti samaa mieltä viimeisen kappaleen kanssa! Olen itsekin törmännyt kaikista mielenkiintoisimpiin ja kauneimpiin paikkoihin eksymällä reitiltä, joskus tahallaan, joskus vahingossa :) Mukavan syksyinen tunnelma ja värimaailma valokuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia. On ihanaa, kun löytää erikoisimmistakin paikoista kauneutta ja näkee kuvauksellisuuden. Se on taito jota kaikilla ei ole

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki