Näkisitkö sinä näissä kuvattavaa ?









Kuten ehkä olette huomannut, niin minulla on välillä todella erikoisiakin kuvauskohteita. Luonnossa kykkiessäni tunnen kuinka ohikulkijat miettivät päässään "mitä ihmettä tuo tuoltakin luulee löytävänsä".  Joskus nousen maasta, jos huomaan, että tuntemattomia tulee ohitseni. Joskus saatan kontata maassa viimeiseen asti.

Minä olen visuaalinen ja kameran kanssa menen ihan eri maailmaan. Kun ajelemme maantiellä, minä huomaan pelloilta linnut ja eriväriset lehdet ja upeat pilvet. Mies muistaa kyltit ja talot. Olemmekin todennut, että tässä kohtaa täydennämme toisiamme. Ongelma vain joskus on, että molemmat selittää asiat eri tavalla. Toiselle samassa kohtaa on tienviitta ja toiselle erikoinen puu, koita siinä nyt sitten ymmärtää mistä toinen puhuu :) Tämä asia johtaa siihen, että täällä Lapissa minusta on huomattavasti parempi, että mies ajelee maisemareitit. Etelä-Suomessa ei tällaista ongelmaa oikein ollut. Joko se johtui siitä, että siellä oli asunut jo niin kauan tai sitten erikoisempia luonnon "ihmeitä" ei ollut havaittavissa niin paljoa.

Tällä kertaa kuvauskohteenani on ollut upeat heiniä. Niin omituiselta kuin se kuulostakin, niin aika hienoilta ne näyttää. Vai mitä ? Heiniin on tarttunut jo todella kaunis syksyinen väri ja näin jälkikäteen harmittelen, että en napannut muutamaa maljakkoon. Olisivat tuoneet kivan syksyisen fiiliksen sisällekin.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki