Syyskuisia pohdintoja auringonlaskussa


Vielä viimeinen kuvasarja viime viikon tiistailta. Tiistai ilta oli upea, jollaista ei sen jälkeen olla nähty. Kokonaisuudessaan se kesti noin kolme tuntia, ei sen pidempään, mutta nautin siitä koko rahan edestä. Koskahan saamme auringon kylään seuraavan kerran?

Mielestäni kyllä viime syksyt ovat olleet aika auringonpaisteisia vaikkakin kuulaita. Olenko ihan väärässä? Tosin nyt kaipaan myös teidän etelässä asuvien apua -  millainen sää Etelä-Suomessa on ollut nyt syyskuussa? Ehkä parempi kuin täällä. Ainakin useammin siellä on tuntunut olevan kelejä, joissa voi vielä hipsiä huppari päällä - kuten syksyllä yleensä. Meillä takki, pipo ja hanskatkin on ollut aika yleinen varustus jo pidempään. Iltapäivisin voi ehkä jättää hanskat pois, mutta takkia ei todellakaan.

Mutta mennään asiaan... Viimeiset kuvat reissulta tuli otettua uimarannalta ja sitten vähän pohjoisemmasta valtatien varrelta. Kyseiselle pysähdyspaikalle kerkesinkin juuri ja juuri ennen kuin aurinko siinä kohtaa meni vaaran taakse. Samaisella paikalla kuvasin viikonloppuna ja siltä reissulta kuvia olette ehkä katsellut perjantaina - jos ette, niin kurkkaa. Tunnelma on todella erilainen ! Tässä taas elävä todiste, että vanhoille kuvauspaikoille kannattaa todellakin palata.







Näitä auringonlaskukuvia ottaessa oli kiire ikuistaa aurinko oikeilla asetuksilla ja täytyy sanoa, että vasta näiden kuvien myötä pääsin nauttimaan tuosta rauhasta mikä näissä on. Vaikka siis kuvat on otettu valtatien varrella, ei ohitseni tainnut ajaa yhtäkään autoa tuona aikana, joten hiljaisuus oli todellakin läsnä. Linnutkin olivat menneet jo nukkumaan -olihan kellokin jo melkein seitsemän illalla ;)

Loppuun vielä Johanna Kurkelan sanat, jotka halusin jakaa teille. Syyskuu on kiireistä aikaa, kun kaikki on viimein palannut lomilta ja kaikki projektit on saatava aluilleen. Tsemppiä kaikille, uskokaa ja toivokaa.

Maailma on suuri
On paljon piilossa
Ei ole olemassa mitään mahdotonta

Kun vain uskaltaa aukoa ovia
Ja myöntää se, mitä on niiden takana


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki