Pienen prinsessan päivä


Viikonloppuna olemme juhlineet perheen kesken pienimmäistä neitiä. Hän on hurahtanut prinsessamaailmaan, mutta hän ei kuulemma vielä ole prinsessa. Hänestä TULEE sellainen isona. Selvä ero. Kaikesta huolimatta hän käyttää lähes päivittäin kruunuja, koruja, mekkoja ja sormuksia. Näin kuulemma valmistaudutaan prinsessaeloon. :)

Tämä meidän pienempi on myös se meidän leipuri ja oikea herkkuhirmu. Näin ollen neidin toiveissa oli myös leipominen. Tällä kertaa keittiöstä valmistui suklaabrownit. Nämä oli todella hyviä, vaikka hiukan muokkasin ohjetta. Luulempa, että kun tämä neiti oppii lukemaan, meidän keittiöstä valmistuu joka viikko jotain herkkuja.







Leipomisen lisäksi toiveissa oli perhepäivä pelaillen ja touhuten. Perjantaina kävimme jo purkamassa energiaa Rovaniemen HopLopissa. Mukava ja tosi monipuolinen paikka. Kaiken kruunasi kuitenkin yhteinen herkutteluhetki TV:tä katsellen. Neiti tykkää lauluohjelmista ja katsoimme Voice of Finlandia nauhalta ja napostelimme herkkuja. Lasten kasvamisessa on se ihana puoli, että yhteiset hetken laajenee ja monipuolistuu. 

Mukavaa vaali-iltaa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki