Kevään tilanne puolessa välissä huhtikuuta

Kevään merkit on ristiriitaisia. Kadut ovat lähes sulaneet - melkein tekisi mieli kaivaa jo pyörät esille, mutta penkat ovat silti hurjan korkeat.

Teen poikkeuksen tämän blogiurani aikana ja julkaisen kännykkäkuvia. Minulla on nyt ollut pieni viharakkaussuhde kameraani, kun tuntuu, että kuvattavana on aina vain sitä samaa. Nyt oli pakko kuitenkin napsasta kännykällä pari kuvaa tänne blogiinkin. Nämä nimittäin kertonee meidän kevään tilanteesta loistavasti. Ehkäpä ensi viikonloppuna olisi parempi tuuri kuvauskohteiden ja retkien suhteen, joten saisi sitten taas vähän uutta kuvattavaa ja inspiraatiota :) Jos et ole jo lukenut viime viikonlopun kokemuksista, niin kurkkaapa täältäTavallaan nautin tästä erilaisesta kevättalvesta. Siitä, kun ulkona voi olla melkein kevät vaatteissa, vaikka ympärillä on lunta. Silti kaipaan myös jo sitä ihan oikeaa kevättä. Ensimmäisiä kukkia, nurmikkoa ja keväisiä touhuja. Kaipaus iskee aina vain enemmän ja enemmän, kun näkee kavereiden kuvia "etelästä". Onneksi olen vielä ainakin osannut ottaa tämän huumorilla. Ehkäpä tähän tilanteeseen tottuu, kun pian varastosta voi kaivaa pyörät esille. Sittenhän on melkein sama vaikka penkoissa olisikin "vähän" lunta.

Lapset oli muuten melkein unohtanut leikkipuiston olemassa olon. Eihän me olla vierailtu siellä lumen tulon jälkeen eli loka/marraskuun jälkeen. Kaikki ihanat muistot tulvahti esiin, kun näkivät laitteet ja paikat. Alkoivat muistella viime kesää ja nurmikkoa ja kiviäkin haikeana. 

Mukavaa torstaita kaikille ruudun toiselle puolelle!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

DIY: Itsetehty kranssi