Kevättalvi upeimmillaan



Tällaista kevättalvea en muista kokeneeni koskaan. Eilen olimme tosiaan heti aamupäivällä pulkkamäessä. Kovasti pohdin lähtiessä vaatetusta, mutta otin riskin ja puin kevätvermeet. Sekin tuntui oikeasti olevan liikaa. Hupparilla olisi pärjännyt vallanmainiosti. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta eikä ulkona tuullut ollenkaan. Nyt ymmärrän sen, kun ihmiset on sanonut laskettelevansa keväällä t-paita päällä. Se on todellakin mahdollista.


Aurinko on paistanut melkein joka päivä sulattaen lunta ja lämmittäen ihmismieltä. Tämä valonmäärä on uskomatonta ja vitsi, että siitä nauttiikin pimeän talven jälkeen. Koska kadut on sulanut kokonaan ja nyt myös harjattu hiekasta, kaivoimme jo pyörätkin esille. Nyt päästään lasten kanssa huristelemaan pitkin kyläraittia. Ihanaa ja helpottavaa.

Nämä kuvat on otettu maanantaina jumppani jälkeen, noin kello 20:00. Ei tietoakaan pimeästä. Kevät on täälläkin vaikkakin ilman leskenlehti havaintoja. Nurmikkoa tosin olen jo nähnyt - koitankin saada kuvia huomiseksi blogiinkin, jotta uskotte. Se voi nimittäin olla vaikea uskoa, kun juurihan minä kerroin laskeneeni pulkalla :)

Kannattaa muuten seurata Instaa - sinne välillä tulee muitakin kuvia ja tarinoita.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki