Sininen taivas ja poutapilvet



Tämä yllä oleva kuva on jotenkin käsittämätön. Vedenpinnan tyyneys ja nuo upeat hattarapilvet ja niiden heijastus. En ole varma olenko nähnyt vastaavaa ennen. Harmitti, että joki on tällä hetkellä niin likainen, että kuvaa oli pakko rajata. Heinät ja muut roskat pilaa upean rauhallisen tunnelman.

Näiden kuvien ottamisesta on pari päivää. Huomaa puiden silmuista, että kehitystä on tullut nopeasti sillä nyt osassa koivuista on jo isot lehdet.



Vesimaisemat on rauhoittavia elementtejä, vaikka mikään merenkävijä en olekaan. Rannalla tukevasti jalat maan pinnalla on paras, mutta maisemana se on upea. Ja tietysti kuvausmielessä muuttuva elementti.  Näiden rentojen tunnelmien myötä toivotan kaikille ihanan rauhallista ja rentoa viikonloppua ! Jos sää vain sallii suuntaan nyt aamusta kuvailemaan (niin monta paikkaa on taas listalla. Samoissakin paikoissa pitää käydä, jotta pääsee kuvaamaan ja näkemään kevään kehityksen). Taidan napata vielä kahvia mukaan, jotta tulee pidettyä pieni rauhallinen hetki ilman kameraakin.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki