DIY: Itsetehty kranssi


Tällä kertaa haluan jakaa teidän kanssanne onnistumisen iloja. Olen pitkään haaveillut, että tekisin itselleni kranssin oveen, mutta aina se on jäänyt suunnitteluasteelle, mutta nyt. Nyt se on toteutettu!! Kuinka ihminen voikaan olla onnellinen.

Mitäs tykkäätte? Ei se täydellinen ole, mutta se on ensimmäinen itsetehty kranssi.Tämä oli oikeasti helppoa. Jos minä pystyin tähän, sinäkin pystyt!
Tarvitset vain
- kasan materiaalia
- rautalankaa
- sakset

Itse tein tukirungonkin rautalangasta. Sellaisen voi ostaa kuitenkin myös valmiina. Sitten vain niputatte varpuja ja sidotte ne rautalangalla kiinni. Varpuja (tai mitä materiaalia käytättekin), kannattaa niputtaa aina 5-8 samaan nippuun, riippuen vähän tuuheudesta. Kun saatte kranssin valmiiksi, voi varpuja vielä lisätä niihin väleihin, jotka ei ole tasapainossa.


Kommentit

 1. Kyllä tuo mun mielestä melko täydellinen on <3 Vihreä kranssi valkoisessa ovessa on raikas. Leppoisaa myyssi-iltaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis!<3 Kranssien tekeminen on kivaa ja koukuttavaa puuhaa!:) Mun tekis myös mieli tehdä puolukanvarvuista kranssi! Sen voisi vaikka tuoda sisälle, uskon, että se kuivaisi kauniisti. Annukka Kotonasi.-blogista oli muuten myysseissään pakastanut mustikanvarpuja joulua ajatellen. Käypä lukemassa, myysseistä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtava idea!! Täytyykin ottaa varpuja talteen myös joulukattaukseen ☺️ Kranssienteko oli kyl koukuttavaa ja tein jo äidilleni pöytäkoristeen vaahteranlehdistä ja kovasti houkuttelee tehdä joku muukin vielä

   Poista
 3. Upea kranssi!
  Minä tein aiemmin hopeaputouksesta kranssin ja se oli todellakin yllättävän helppoa, kun oli tukikehikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan sinun kranssin-se oli todella upea! Siitä mä vähän rohkaistuinkin 😀

   Poista
 4. Näyttääpä kivalta! Ehkä minäkin osaisin tehdä kranssin näillä ohjeilla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Lähimetsä - Aavasaksan Kruununkierros