Onnistumisen iloja valokuvauksessa

Jatkoa aikaisemmille kuville superkuusta. Tuossa se möllöttää edelleen niin kuvauksellisesti, että pakko oli hypätä ulos pakkasesta huolimatta. Hypin melkein tasajalkaa, kun sain kuuhun jo jotain väriäkin. Jes, kyllä tämä harrastus tästä kehittyy. :)Uudemmille lukijoille pienenä kertauksena, että olen harrastanut siis valokuvausta koko elämäni. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä tärkeämmäksi se on muuttunut. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana olen pyrkinyt kehittämään ja haastamaan itseäni oikein urakalla. Kuten elämisessä (siinä, että rohkeasti hyppäsimme tutusta ja turvallisesta) niin myös kuvauksessa pyrin kokeilemaan rohkeasti jotain uutta. Opettelemaan sitkeästi eikä lannistumaan heti. Tästä kertokoon jo nämä pimeänajankuvat, jotka koko ajan kehittyy ja kehittyy.

Uskokaa ihmiset itseenne !Kommentit

 1. Joulukuussa tapahtuu kerran tällaistakin

  VastaaPoista
 2. Very beautiful superkuu.
  Happy Advent and happy Independence day!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavat kuvat, aah ❤️ Rakastan kuuta ja iltakuvia.

  Terveisin nimimerkki "Meikätyttö osaa käytellä vain automaattikameraa" 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vain opettelemaan. Paljon treeniä ja sinä opit kyllä. Kannattaa kokeilla M-asetuksella. Mahdollisimman pieni f-luku, valoituksen määrä riippuu pimeydestä, (mutta tarvitset jalkaa tässä). ISO arvo oli minulla näissä 400 vaikka usein saattaa olla isompikin.

   Poista
 4. Upeat kuvat!
  Ja ihana lukea kuvausinnostuksestasi!
  Minäkin rakastan kuvaamista ja olen kaikista otoksistani aina tosi innoissani. Tekniikkapuolesta saisin kyllä jo alkaa innostua myös, toistaiseksi olen kehittänyt vain silmää nähdä ihania asioita. - Siitäkin on kyllä jo valtavasti iloa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaus vaatii ehdottomasti myös silmää. Ei auta, että otat hyviä kuvia, jos otat sen väärästä kulmasta tms.

   Poista
 5. Hienot kuvat. Olet jo pitkällä tällä tiellä. Kiitos kannustuksesta. Kukaan ei ole seppä syntyessään sanotaan. Tekemällä oppii, ehkä minäkin vielä. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näinhän se on. Joskus toiveet kasvaa niin nopeasti, että taito ei kehity samassa tahdissa. Uskon, että sinäkin pystyt varmasti, kun vain harjoittelet!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia