Heihei hetkeksi !
Ensinnäkin pahoittelut pitkästä radiohiljaisuudesta. Tämä pitkä hiljaisuus on sisältänyt paljon pakkaamista, pitkän muuttomatkan ja laatikoiden purkua. Välissä toki tuskailua kuumuudesta, uintia, uuteen kaupunkiin tutustumista ja lasten kanssa touhuamista. Voin kertoa, että 30 asteen kuumuudessa muuttaminen ei ole kivaa.

Ihan viime hetkillä päätimme ottaa muuttoauton sen sijaan, että mies olisi ajanut noin 750km edestakaisin useamman kerran. Onneksi Muuttoapu.com teki niin hyvän tarjouksen, että laskimme, että pakettiauton vuokraaminen viikoksi, bensat ja yöpyminen olisi tuonut saman loven kukkaroomme. Näin ainakin saimme nauttia viimeisistä loma viikoista yhdessä. Muuttoapu.com tosiaan tarjosi meille auton ja kuskin ja huippu kuski olikin. Aloitimme aamulla 8:00 ja lopetimme päivän 23:00. Taisi olla firmalle pisin muuttoväli, kun ihan ei uskottu, että rekalla pakollisine taukoineen matka Ylitorniosta tänne etelään kestää ja pitkään. :) Kaikki hyvin loppu hyvin. Tämä ei ollut yhteistyö vaan kehu suoraan sydämestä.

Tässä blogihiljaisuuden aikana olen monesti miettinyt, että avaan tietokoneen ja tyhjennän kamerasta viimeiset kuvat lapista sekä kesälomareissuista. Jotenkin vain muutto on vienyt voimat totaalisesti enkä ole kyennyt siihen. Nyt kun uusi arki on jo tosissaan nurkan takana ja tietokoneesta tulee muutenkin paras kaverini, niin otin itsestäni niskasta kiinni. Olipa ihana katsoa tuttuja maisemia. Muistoja nousi esiin todella paljon.
Nyt päällimmäisenä mielessä on miten tätä blogia saisi jatkettua ja riittääkö aika ja tarmo todella siihen. Tie Pohjoiseen-nimi ei mielestäni estä kertomasta ja näyttämästä kuvia Etelä-Suomesta, sillä lappi todellakin jätti jäljen sydämeemme. Mutta. Mutta mistä kertoisin, kirjoittaisin ja tosiaan onko arjessa aikaa tähän? Toisaalta toivon, että löydän jonkun jujun ja kulman tähän vielä, sillä kamera tuppaa muuten hautautumaan vaatehuoneen perälle enkä todella halua haudata taas lempiharrastustani. Yksi idea, joka on pyörinyt päässä, on alkaa julkaisemaan ns. "työkuvia". Harrastusmielessä olen ottanut muutamille firmoille somekuvia koko viime vuoden ja ehkäpä niiden julkaisu jollain tahdilla voisi olla uusi kulma. No katsellaan ! Instasta minut ainakin löytää, vaikka täytyy kyllä myöntää, että on ollut todella vaikea julkaista mitään lapin maisemien jälkeen. Sitä on jotenkin niin kriittinen niiden upeiden maisemien jälkeen.

Oikein ihanaa kesän loppua ja syksyn jatkoa !


Kommentit

  1. Moi. Olis kivaa jos jatkaisit blokkaamista, olis mukavaa nähdä sieltäpäin kuvia ja kuulumisia.
    Täällä on ihan hullut heltheet 31 tänhäänki lämmintä. Mukavaa kesänjatkoa teille.

    VastaaPoista
  2. Blogiasi on ollut mukavaa seurata. Seuraisin jatkossakin. Luontokuvat ovat olleet erityisesti mieleeni - jatkaisitko kuvaamista ja kuvien jakamista?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

DIY: Itsetehty kranssi