Joutsenperhe

Mainitsinkin aikaisemmin kuinka löysimme joutsenten (mahdollisesti laulujoutsen) asuttaman pellon. Kyseisellä pellolla saattaa olla yhtä aikaa satakin ylvästä valkoista kansallislintuamme. Kun siihen lisää taustalle Aavasaksan vaaran niin näky on kyllä upea. Tällaista ei Etelä-Suomessa koe.

Ajelimme eräänä iltana joutsenpellon kautta kotiin, koska lapset halusi kovasti nähdä linnut. En todellakaan estellyt tätä ajatusta, koska kamerakin oli sattumoisin mukana. En ollut vielä saanut kunnollista kuvaa kyseisistä otuksista  :) Onneksi mentiin sillä eräs joutsenperhe sattuikin olemaan tien vieressä. Muutaman kuvan kerkesin nappaamaan ennen kuin paapatus ohjeisti kaikki lentoon. Sinne ne sitten katosi muiden sekaan.

Ovat kyllä todella vaikeita kuvattavia, ei voi muuta sanoa. Melkein samana päivänä veljeni tosin julkaisi Instagramissa upean kuvan joutsen pariskunnasta.  Se siitä teoriasta :) Ehkäpä mölyävä seurani, auto ja kärsimättömyys oli tällä kertaa syynä huonoihin kuviin.Joutsenreitiltä näkee Aavasaksan rinteet, joista kerroinkin eilen. Tämä vaaleanpunainen aurinkolaskutaivas on kuvattu perjantaina. Huomiseksi lupaan laittaa teille perjantai-illan aurinkolasku kuvat Tornionjoen rannalta. Se violetti taivas oli taianomainen!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia