Maisemia Lounais-Lapista
Kuten ehkä muistatte, niin olen ollut enemmän makrokuvaaja. Olen kuitenkin oppinut ja tykästynyt nyt eri tavalla kuvaamaan maisemia. Onhan luontokin niin erilaista täällä ja se houkuttelee katsomaan laajemmin asioita. On todella tottumisasia millä asenteella kulkee luonnossa. Makrokuvaajana, kun normaalisti katselee alas jalkoihin niin maisemakuvaajana pitää katse pitää ylhäällä. 

Maisemakuvausta edesauttoi ja lisäsi myös mahtava uusi kamerani. Sain veljeltään, joka harrastaa vielä vakavammin valokuvausta hänen vanhan kameran, jota hän ei käytä. Sen mukana on ihan mahtava objektiivi maisemakuville. Pieniä haasteita on kuitenkin aiheuttanut se, että siirryin nyt Nikonista Canoniin. Ne on niin erilaiset kamerat, että välillä tuntuu etteinisa perusjuttujakaan.

Kuljetan  kameraa mukana melkein aina ja välillä tulee napsittua kuvia sieltä täältä ohimennen. Niiden mukaan ottaminen joihinkin juttuihin on ollut vaikeaa, joten kasasin tähän nyt kuvia, jotka on napsittu matkoiltamme tämän syksyn aikana, mutta niitä ei ole vielä julkaistu.

Olkaappa hyvä - tässä tulee sekalainen seurakunta erilaisia kuvia:


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia