Joulu 2017

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu. Meidän joulu sisälsi paljon aikaa sukulaisten kanssa, lasten leikkiä, lunta, ruokaa ja lepoa. Mitä muuta sitä kaipaisikaan.

Meidän koti on vielä täynnä joulua ja kuusikin kukoistaa paremmin kuin ikinä. Neulasia ei ole tarvinnut imuroida kertaakaan. Erikoista tästä kuusesta tekee sen tarina. Odotimme nimittäin pitkään, että tänne tulisi kuusia myynti, jotta mies voisi toteuttaa haaveensa ja hakea kuusen lasten kanssa pulkalla. Kuusia ei kuitenkaan alkanut näkyä ja pian oli viikko aattoon. Siinä vaiheessa aloimme kysellä paikallisilta tutuilta, että missä vaiheessa niitä kuusia oikein tulee ja minne. Tuli hyvinkin selväksi, että täällä kuusia ei myydä - jokaisella on se oma paikka, jossa kasvaa se tämän vuoden kuusi.. Joko oma piha tai sit ei.. Jos olisimme ajatellut fiksusti, olisimme tajunnut tämän ja olisimme saanut hauskan reissun metsän keskelle etsimään sitä täydellistä omaa kuusta ;) Nyt kuitenkin kaarsimme Ruotsin puolella ja löysimme yhden kaupan pihalta 10 valmiiksi pakattua ja umpijäässä olevaa kuusta. Sieltä valitsimme tämän yllätyspussikuusen ja voi mikä täydellisyys hän onkaan ollut. Täytynee ehkä siirtää kuusi jossain vaiheessa kukoistamaan takapihalle, mutta roskiin sitä ei voi vielä viedä. 

Meillä oli erilainen joulu, kun kaksi sukua yhdistyi yhteen viikoksi, mutta rehellisesti sanottuna se meni todella hyvin. Toki etukäteen hiukan jännitti kuinka kahdet tavat ja perinteet yhdistetään isossa porukassa, mutta turhaa sekin oli. Tänä vuonna joulukin tuntui pidemmältä kuin aikaisemmin, kun sukulaisia näki viikon verran. Kiitos kaikille teille <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia