Kamera naulaan täksi viikonlopuksi ja villasukat jalkaan



Aina asiat ei mene niin kuin toivoisi. Tänään Aavasaksalla piti olla laskettelurinteiden avajaiset, mutta ulkona on 21 astetta. Ei ihan laskettelu- tai pulkkakeli. Ilma oli kuitenkin todella kaunis. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.  Ajattelin, että käyn kuvailemassa hetken kovasta pakkasesta huolimatta.


Ajoin kohteeseen A ja kas. Aura-auto ei ollut käynyt siellä ehkä kuukauteen. Tämän paikan olemassa olon voin kai unohtaa tämän talven osalta. Kyseessä on Aavasaksan Paviljonki, jonne reittiä on ajettu aikaisempina vuosina. Tosi harmi, olin ajatellut viedä sinne meidän seuraavat vieraat maaliskuun puolella. Täytyy kehitellä parempi paikka.

Melkein jo lähdin suorinta reittiä kotiin, mutta ajelin kuitenkin kiertoreittiä kotiin. Ajatuksissa oli, että voisin käydä kuvaamassa eräältä parkkipaikalta Tornionjokea. Tässä kelissä se olisi ollut upea näky. Mutta kas, sitäkään ei ollut aurattu.


Valokuvauksen kannalta tämä päivä ei ollut minua varten. Melkein tekisi mieli pistää kamera naulaan tämän talven osalta, mutta ehkäpä se roikkuu siellä vain tämän viikonlopun. Mutta ette voi uskoa miten paljon ärsyttää ajella ympäriinsä ihan turhaan. Varpaat ja sormet on jäässä vaikka olet noussut autosta vain hetkeksi. Loppu viikonloppu meneekin villasukat jalassa hipsutellen ja barbeilla leikkien. Ihan ensiksi kuulemma minun pitäisi lakata prinsessamme kynnet.. 

Mukavaa lauantaita !

Kommentit

  1. Ollaan sitten ajeltu samoja reittejä. Katoinki ettei ole paviljongille aurattu tietä. Ja pelloon päin mennessä se p-paikka oli auraamaton 😖 Niinpä nokka kohti kauppaa ja kotia 😮

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Mikä sattuma! Kyllä korvensi todella että pavinjongille ei päässyt. Täytyy kai joskus varustautua kävelemään kinttupolkua. Nyt vain tuntui siltä että polku tuskin on edes huipulle asti 😔

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki