Vuosi päätökseen- Tervetuloa vuosi 2018 !

Puoli vuotta on hurahtanut tätä blogia kirjoittaessa eli olemme asuneet täällä Lapissa nyt kuusi kuukautta. Aika on mennyt todella nopeasti ja täytyy sanoa, että en ole katunut tätä reissua päivääkään. Blogin kirjoittaminenkin on pääasiassa tuntunut mukavalta. Aiheitakin on sinkoillut päässä ja kuvia tullut otettua melkein joka päivä. Nyt talven tultua tahti tosin hiljeni, kun kuvattavaa ei ole ihan niin helposti saatavilla ja pimeys vaivaa. "Reissumme" on nyt virallisesti puolessa välissä ja nyt on aika alkaa miettimään tulevaisuutta ihan todella.

Listasin alle muutamia otoksi viimeiseltä kuudelta kuukaudelta. Valinta oli todella haastavaa, kun kuvia on tullut otettua tuhansia ja uusia paikkoja on tullut nähtyä kymmeniä. Toivottavasti sattui edes yksi sinunkin mielestä hyvä otos tähän mukaan.
Tämä reissu pysäytti oman erittäin pahasti pyörivän oravanpyörän ja sai minut taas muistamaan miltä elämä voi parhaimmillaan tuntua. Mies pystyy keskittymään ehkä 10-vuoden aikana kiireisimpään vuoteen 100%:sesti, mutta silti olla perheen ympäröimänä. Niin ja lapset. Lapset saa nauttia vanhempien läsnäolosta ja ottaa vielä rennosti ennen koulun tuomia aikatauluja. Tämä kaikki olisi tuntunut kuitenkin kurjemmalta, jos emme olisi voinut nähdä ystäviä ja sukua määrävälein. Onneksi minulla on ympärillä ystäviä, joiden kanssa jutut jatkuu aina samasta vaikka edellisestä tapaamisesta olisikin vierähtänyt muutama kuukausi. Niin ja viestithän sinkoilee onneksi määrä välein, jotta pysyy mukana arjessa. Jotenkin tämä kaikki on antanut tunteen, että elämä täälläkin onnistuu vaikkakin kaipaan monia asioita etelästä. Olen myös sitä mieltä, että jokaisen olisi hyvä tehdä välillä syrjähyppy normaalisti arjestaan. Kun loikkaa tutusta ympäristöstä, sitä näkee asiat oikeassa valossa ja oppii itsestä uusia asioita. Toiset (aika monet suomalaiset) tekee tämän reissun Espanjan rannikolle. Me tehtiin se Lappiin. :) Hiukan erilainen ympäristö, mutta toimii tämäkin. Tietenkään kaikilla ei ole tähän mahdollisuutta, mutta jos sellaista sinulle joskus tarjotaan, niin tarttukaa siihen. Se ei ole koskaan liian myöhäistä ja esim. vuosi menee todella nopeasti. Entiseen voi usein palata, mutta uutta ei saa, jos ei joskus ole aikaa katsoa asioita uudella tavalla. 


Ihanaa Vuotta 2018 !
Olkoon se täynnä uusia kokemuksia, silmiä avaavia tilanteita ja rakkauden täyteisiä tunteita. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia