Ihanaa ystävänpäivää!
Muistakaa, että tätä elämää ei ole pakko tallustaa yksin. Jos annat ystävälle mahdollisuuden, niin hän kulkee näitä polkuja sinun kanssasi. Tänään on ystävänpäivä ja hyvä hetki miettiä niitä ystäviä, jotka on tehnyt tästä vuodesta erityisen. Niitä voi olla yksi tai useampi, tärkeintä on, että hän tietää, että sinä välitä hänestä ja olet myös häntä varten.

Minä olen siinä mielessä ollut onnellisessa asemassa, että tärkeimpien ystävieni kanssa välimatka ei ole este vaan mahdollisuus. Näin on ollut koko ikäni. Kun pitkän tauon jälkeen tapaamme, juttumme lähtee siitä mihin viimeksi on jääty. Tämä taito on ollut erityisen tärkeää nyt viimeisen puolen vuoden aikana, jolloin matka on ollut erityisen pitkä. En ole menettänyt yhtään ystävää, vaikka kilometrejä parhaimmillaan on välissä se 800. Ja uusia ystäviäkin olen saanut vähän lähempääkin.

Kiitos kaikille ystävilleni ihanista muistoista ja metreistä. Niistä ihanista reissuista, keskusteluista ja viesteistä vuosien varrelta. Kaikista yhteisistä tapahtumista ja elämän tärkeimmistä kulmakivistä. Edessä on vielä paljon askelia ja paljon ihania asioita yhdessä. Halataan ja nauretaan, kun nähdään !Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia