Kohti uusia kokemuksia...


Nyt sitä lunta on paljon kaikkialla. Koittakaahan kestää siellä pks-alueen ruuhkissa. Lunta se vain on ja tuskin se kovin pitkään pysyy. Ottakaa ilo irti siitä valosta mitä se teille tuo. Lumityöt kannattaa ottaa kuntoiluna ja kylmyys... no ottakaa se kylmyytenä. :) Oikeastihan kylmyys on vain pukeutumiskysymys. Eikö kuitenkin ole ihanaa, että neljäskin vuodenaika tuli vihdoin ?

Täällä lunta on tullut vain lisää. Kuten tuskailin jo aikaisemmin, liikkuminen erityisesti kuvauskohteisiin on vaikeaa. Kuvistakin voi kuitenkin päätellä, että kyllä siellä jotkut liikkuu joten miten ?Olen tullut siihen tulokseen, että ainut ratkaisu liikkua metsässä taitaa olla lumikengät! Useammin kuin kerran olen koittanut lähteä seuraamaan toisten jalanjälkiä ja uponnut saman tien umpilumeen. Ajatus tuntuu hullunkuriselta ja alku talvesta naureskelin koko touhulle. Nyt se tuntuu kuitenkin ainoalta ratkaisulta. Lupaankin nyt näin julkisesti kokeilla lumikenkiä tämän kevään aikana ja kertoa kokemuksista.

Tänään olen kuitenkin matkalla kohti uusia kokemuksia kirjaimellisesti. Istun bussissa matkalla Utajärvelle viikonlopuksi. Tarkoitus on ikuistaa kotkia pienessä kopissa keskellä metsää - tai no oletan, että olemme keskellä metsää. En ole itse varannut matkaa, joten tarkasta olinpaikasta minulla ei ole hajuakaan. Tekee varmaan hyvää joskus mennä vain muiden suunnittelemaan reissuun sen enempää miettimättä.

Mitä lähemmäksi reissu tuli, sitä enemmän aloin tajuta olosuhteet joissa tulen viettämään viikonlopun. Onneksi yöt sentään saan viettää sängyssä, mutta kuvausreissuille lähdetään ennen auringon nousua ja palataan vasta kun se laskee. Mukana on siis otsalamppu, paljon villasukkia, lämmintä vaatetta ja metsään sopivaa evästä. Jännittää, mutta onneksi tuli lähdettyä.

Kokeilkaa tekin jotain uutta tänä viikonloppuna!

Instagramissa voitte muuten seurata viikonlopun tapahtumia.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia