Upeat lumiset muodostelmat - kuvapostaus


Kuten jo lauantaina kerroin, vihdoinkin reitti Aavasaksalle on auki. Saatte katsella näitä kuvia varmasti kyllästymiseen asti, sillä vietin siellä useamman tunnin. Innostuin melkein yhtä paljon kuin ensimmäisellä vierailulla. Ehkä jopa enemmän sillä näky oli niin hieno.

Vaaran huippu oli ihan valkoisena, sillä puut olivat kuin kermalla kuorrutettuja. Taustalla taivas näytti parastaan. Aurinko laski juuri toisella puolella. Vaikka tiesin, että menettäisin mahdollisesti auringonlasku kuvat, halusin napata kuvia pohjoisen puoleltakin. Taivas täällä oli jopa kauniimpi.Tie vaaran huipulle oli upeasti lumisten oksien peittelemänä. Talvinen tunneli oli hankala kuvattava (niin, että siihen saa kaiken sen upeuden), mutta ehkä saatte jonkinlaisen kuvan.
Täällä pakkaskelit jatkuvat, mutta nyt alku viikosta säiden pitäisi olla jo paremmat. Pääsee taas paremmin ulkoilemaan. Mukavaa viikon alkua kaikille !


Kommentit

  1. On se kauniita. Ihanat kuvat. En ole vielä kyllästynyt näihin kuviin ja maisemiin vaikka olen ikäni näitä kattellu 😍❤

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia