Pääsiäisviikko ja meidän virpomisoksatPääsiäisviikko. Ajatella, että kohta maaliskuu on ohi ja huhtikuu aprillipiloineen on täällä. Normaalisti huhtikuussa odottelen jo ensimmäisiä leskenlehtiä, mutta tänä vuonna tilanne on toinen. Josko nyt edes lumikasat sulaisi vähän. Kantohanget pitäisi olla parhaimmillaan huhtikuussa, joten pääsemme taas liikkumaan helpommin.

Pääsiäinen, kuten aikaisemmistakin postauksista olette huomanneet näkyy kodissamme normaalia enemmän. Lapset hurahti pääsiäisaskarteluihin ja minä taas kukkiin. Meillä ei ehkä koskaan ole ollut näin paljon kukkivia kukkia yhtä aikaa. Eikä kyllä pääsiäiskoristeitakaan.

Tällä kertaa kuvissa vilahtaa eiliset virpomisoksat ja ihanat keväiset narsissit. Koska lapset ei halunnut lähteä virpomiskiertelyyn naapurustoon, päätimme tosiaan pitää perinteistä kiinni ja virpoa jo Palmusunnuntaina (normaalisti Lapissa virvotaan vasta viikonpäästä). Pääsiäisenä taas perinteisesti pupu piilottaa pari munaa kotiin, joten näin kaksi perinnettä pysyi eri viikonlopuissa. 

Mukavaa viikkoa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia