Helmililja

Tällä kertaa kuvauskohteeksi päätyi Helmililja (Helmihyasintti toiselta nimeltään). Aivan ihana kukka ja niin keväinen. Pidän tästä enemmän sisällä kuin ulkona, vaikka ei se sielläkään hullumpi ole. Se sopii kuvauskohteeksi hyvin näin siivouksen jälkeen. Pirun keväinen aurinko, joka tuo esiin kaikki mahdolliset pölypaikat. Oli ihan pakko pistää kämppä ulos ja siivota urakalla. Nyt on paljon helpompi hengittää. Toivottavasti nyt tämä siisteys kestäisi edes ... lelujen osalta pari tuntia ja pölyjen edes pari päivää :)

Minulla on peukalo keskellä kämmentä kukkien hoidossa, vaikka niitä rakastankin. Opettelukin menee vähän kausittain. Joskus koitan hoitaa niitä kovastikin ja joskus unohdan kukat useammaksi viikoksi. Varmasti tiedättekin, että moni kukka saattaa siinä ajassa kuollakin.. Kukkivat kukat saa minulta enemmän huomiota, koska niitä on mielestäni jotenkin helpompi tulkita ja toki osuvat silmäänkin helpommin. Niin ja nykyisin ovat usein myös kuvausrekvisiittana. Harmi, että ne ovat yleensä lyhyt aikaisempia - kuten tämä Helmililja. Ostin sen reilu viikko sitten alennuksesta ja nyt ymmärrän miksi hinta oli niin edullinen. Pari päivää kukat jaksoivat vielä pysyä näin pystyssä, mutta sitten ne olivat jo kohta maata. Onneksi leikkaamalla osan maljakkoon sain pidennettyä väriloistoa. Pidän tästä sinisestä - sopii tuon lumimaiseman kanssa :)

Huvittaa katsoa näitä asetelmia. Kuvissa näkyy kiva tunnelma, mutta jos katsoisi koko keittiönpöytää ei näyttäisi ihan tältä. Toinen puoli keittiönpöydästä on nykyisin piirustus pöytänä. Siellä on aina valmiina kynät ja paperit, koska erityisesti isompi haluaa piirtää ja värittää joka päivä. Ja monta kertaa. Nytkin ne on jo kaivettu eli se osa siivouksesta ei kauan pysynyt puhtaana :)

Ihanaa keväistä tiistaita kaikille !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heihei hetkeksi !

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Uimassa Tornionjoessa ja elämänmuutoksia