Totta se on, nurmikkoa näkyy jo näilläkin leveyksillä


Hypin ja taputan tasatahtia siitä, että kevään merkkejä näkyy ihan oikeasti. Ei siitä ole kuin pari viikkoa kun kirjoittelin, että ainut kevään merkki oli asfaltti autoteillä. Silloin iloittiin siitä, kun pitkän pakkastalven jälkeen lumesta pystyi tekemään palloja. Samaan aikaan kaverit etelässä kaivoivat jo pyöriä esille. Siitä meni hetki, kun innostuimme menemään jo leikkipuistoon vain todetakseen, että leikkipuisto on melkein kokonaan lumen alla. Olin jo ihan masentunut, kun uusia kuvauskohteita ei tuntunut löytyvän. Nyt joku tuolla korkealla on kuullut minua ja kevät alkaa oikeasti näkyä täälläkin. 

Kuten eilen lupailin, sain napattua nurmikosta kuvia teillekin. Ihan vain todistaakseen teille, että samaan aikaan voi sekä pulkkailla, että kokea kevään. Konttailin tuossa takapihalla eilen näiden kuvien vuoksi. Siihen paistaa aurinko melkein koko päivän, joten lumi oikeasti sulaa kuin silmissä. Lasten valtava lumilinna - jonka uskoimme olevan pystyssä vielä juhannuksena - on lähes sulanut. Aurinko on todella tehokas. 

Siinä kuvaillessa lensi yksi nokkosperhonenkin ylitse. Kameran kanssa en kerennyt mukaan, mutta totta se on. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä uudenlaista kevättä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki