Eholammen monet kasvot ja ikävä yllätys

Vierailin tyttöjen kanssa maanantaiaamuna Eholammella aamupalalla. Reissu oli tosi mukava. Sain näytettyä ja opetettua tytöille luonnosta monta asiaa ja keksittiin kaikkia hauskoja leikkejä. Löytyipä sieltä Elsan linnakin :)

Reissu valitettavasti päättyi yhtäkkiä ja aika kamalasti. Me nimittäin nähtiin käärme ihan muutaman metrin päässä meistä. En ole koskaan nähnyt käärmettä ja nytkin isompi neiti näki sen ensimmäisenä. Hän ei kerennyt sanoa mitään vaan alkoi kiljua ja juosta. Samassa tajusin mitä tapahtui ja aloin kiljua ja huutaa pienemmälle, että nyt jalat alle. Jos tuli yllätyksenä, pelkään käärmeitä ja varsinkin lasten kanssa en todellakaan haluaisi törmätä niihin. Jälkikäteen tajuan, että oma reaktioni oli väärä, mutta sillä hetkellä en voinut hallita itseäni paremmin. Me vain juostiin nopeasti repulle, pakattiin tavarat ja mentiin autolle. Luulenpa, että pieni tauko tulee kyseiseen paikkaan. Olisi ihana päästä siitä kuvasta myös päästäni, jotta voisin unohtaa kyseisen kohtaamisen, mutta harmikseni se ei taida olla mahdollista :)

No tarkoitukseni, ei ollut kertoa ja kauhistella käärmetarinaa vaan näyttää kuvia Eholammen maisemista. Ihan muutamassa tunnissa taivas muuttui useaan otteeseen saaden ihan erilaisen tunnelman aikaiseksi. 






Seuraavaksi vielä muutama muikkari Ehokammen aikaisemmista kuvista. Miten pieni lampi voikin saada niin monet kasvot.






Kommentit

  1. Mie olen joskus nähny myös siellä käärmeen. Nyt kun menen sinne niin laitan kumppatit jalkaan ennenkuin lähen sinne päähän missä lumpeet kukkii.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki