Kevään tuntua




Kuten eilen lupailin, niin palailen tänään kuviin Aavasaksalta. Eilen oli aivan upea ilma ja pitkästä aikaa pääsin kiertämään Aavasaksan Kruununkierroksen. Vaikka parkkipaikalla oli pari muutakin autoa, niin aivan yksin sain istuskella kivellä ja kuunnella tuulen ulinaa ja lintujen laulua. Oli todellakin vaihtelua normaaliin arkeen! Kukapa ei voisi katsella tällaista maisemaa kahvikupin kanssa? Vielä kun olisin saanut teleportattua parhaan ystävän vierelle, niin kaikki olisi ollut täydellistä. 



Kevään näki, koki, kuuli ja haistoi. Vain Tornionjoessa ajelehtivat jäälautat kauempana muistutti menneestä talvesta. Jäälauttoja tulee aina välillä kunnon ryppäinä pohjoisesta. Suurin osa lautoista tuntuu virtaavan jostain syystä Ruotsin puolella - ehkä sieltä puolelta joku sivujoki puskee näitä lauttoja tällä hetkellä... Koska kunnon jäälauttakuvat jäi saamatta aikaisemmin, täytyy ehkä käydä vielä Ruotsin puolella kurkkaamassa tilannetta. Se näky nimittäin kaikkien videoiden perusteella on huikea ja näkemisen arvoinen.



Aurinko ja lämpimiä ilmoja on luvattu kaikkialle Suomeen. Täälläkin meitä hellii juuri nyt 21 astetta ja täysi auringon paiste. Lapsia ei saa takapihalta ja itsekin koitin jo vähän saada väriä lakananvalkoisiin koipiini. Olen siinä tosin aika huono, koska en malta maata auringossa pitkään. Joko on liian kuuma, tylsää tms. Koitan nyt uudestaan ja jätän tuon lastenhuoneen siivousprojektin tuonnemmaksi.


Oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille !

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki