Tengeliönjoki - vertailua kesä, syksy ja kevät

Kohta 7 kuukautta vierähtänyt siitä, kun viimeksi kävin kuvaamassa vanhaa Tengeliönjoen voimalaitosta. Tein jo syksyllä vertailua ruska ja kesäkuviin ja ensimmäiseksi ajattelinkin laittaa tähän vertailuksi kuvan tästä hetkestä sekä viime syksyyn, että kesään. Se havainnoi hyvin tätä nykyistä veden korkeutta.

Harmi, että en tajunnut käydä täällä talvella. Olisi ollut kiva saada neljän kuvan sarja vanhasta talosta ja virtauksesta. Ajatuksissa käynti oli, mutta tie jonka silloin tiesin tänne johdattavan oli niin vähällä käytöllä, että olin varma, että jäisin jumiin. Nyt löysin kuitenkin toisen reitin joen toiselta puolelta, ja sitä tietä pitkin tänne olisi päässyt kyllä talvellakin.


Kävin täällä voimalaitoksella aika ex'tempore ja nopealla visiitillä viime perjantaina. Jos olisin suunnitellut tätä paremmin olisin vilkaissut vanhat kuvat ja napsinut kuvia samoista kohtaa paremmin. Vanha ja hauraan näköinen silta kuitenkin viehättää minua selvästi joka kerta vaikka mitään suunnitelmia en ole koskaan tehnyt. Tällä kertaa kuvat ovat hiukan erilaisella kuvakulmalla.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

DIY: Itsetehty kranssi