DIY: Suklaa sujahtaa kääreeseen

Marraskuu on alkanut ja vihdoin voin alkaa jakamaan jouluaiheisia ideoita täällä blogissakin. Olen jouluihminen, mutta maltillisesti. Käsityö kuuluu jouluuni ja tänäkin vuonna joko koristeista tai lahjoista tulee löytymään omaa kädenjälkeäni. Haluan aina kokeilla jotain uutta. Välillä ne onnistuu ja välillä ne joutaa suoraan roskiin.


Tällä kertaa ajattelin jakaa kuvat viikon takaisista tuliaisistani ystävilleni. Idea ei ole uusi, mutta sopii tähän jouluiseen fiilikseen jota jo koen. Joulukortteja olen valmistellut eilen ja tänään hitaalla tahdilla ja koristeita pyörittelen mielessä. Tällä kertaa pyrin siihen, että olen ajoissa valmiina - ihan jo senkin takia, että viime hetken ostoksia ei noin vain suoriteta.

Joulun alla on kiva antaa ystäville jotain pientä. Tällä kertaa annoin muutamalle hyvälle ystävälle Helsingin reissulla suklaalevyn. Kuten minä, niin ystävänikin ovat persoja suklaalle ja sopiihan se jouluunkin. Halusin tällä kertaa koristella paketin persoonallisemmin. Kerrankin, kun minulla oli aikaa panostaa myös ulkokuoreen. Tämä koristeluidea ei ole vaikea, eikä se vie paljoa aikaa, joten kuka vain pystyy tähän jos kotoa löytyy edes jonkinlainen askartelulaatikko.Tätä varten tarvitset:

* Paperipusseja / lahjapaperia
* Narua
* Koristeita (minulla oli nyt sydänpaperia, koristetähtiä yms. ja punaisia marjoja)
* Jos haluat luonnon tuntua, niin varput tai havu sopii näihin hyvin
* sakset ja liimaa


Vain taivas on rajana, joten uskaltakaa kokeilla. Kotoa ja pihasta löytyy varmasti näihin sopivat koristeet, jos laatikosta ei löydy (varsinkin, kun lunta ei vielä kovin monessa paikassa ole).

Ja jos ruskeaa paperipussia tai lahjapaperia ei löydy, niin kauniin paketin saa ilmankin (todistusaineistoa alhaalla).


Ihanaa Joulun odotusta ja antoisia 
askarteluhetkiä !Kommentit

  1. Suklaa käy mulle aina :) Kauniit.

    VastaaPoista
  2. Nam! Suklaata! Tänä vuonna voisi itsekin tsempata koristeiden kanssa. Pakko tunnustaa, että liian usein tulee vain runtattua jotain kasaan ja lahjapaperiin.

    VastaaPoista
  3. Ihana tunnelmapläjäys!<3 Nautitaan joulun odotuksesta!:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähimetsä - Aavasaksan Kruununkierros

Övertorneån maauimala ja uimaranta

DIY: Itsetehty kranssi